EPTEK RY – Terveysteknologian asialla jo 20 vuotta (Lehdistötiedote)

Tervetuloa juhlimaan kanssamme EPTEKin 20-vuotista taivalta perjantaina 15.12.2017  klo 12.00 – 16.00 Mediwestiin Seinäjoelle. (Koskenalantie 16, 2 krs). Voit tutustua tapahtuman aikana toimintaamme ja Nordic Telemedicine Centeriin, jossa esillä mm. Paro-terapiarobotti.

Etelä-Pohjanmaan Terveysteknologian Kehittämiskeskus ry (EPTEK) on sosiaali- ja terveydenhuollon tietotekniikkaan soveltava alueellinen kehittämisorganisaatio. Maakunnallisilla, kansallisilla ja kansainvälisillä kehittämishankkeilla yhdistys on luonut uusia toimintatapoja ja osaamista tietotekniikan tehokkaamman hyödyntämisen kautta. Palveluihin kuuluvat hankekoordinointi, konsultointi, koulutus ja tekniset tukipalvelut.

EPTEK ry:llä on menossa tällä hetkellä seitsemän (7) hanketta, joista neljä (4) on kansainvälisiä. Näiden hankkeiden kautta yhdistys luo merkittäviä uusia toimintatapoja koko Etelä-Pohjanmaan kehittämistyöhön.

”EPTEK:stä on kahdenkymmenen toimintavuoden aikana kasvanut merkittävä kehittämisorganisaatio. Terveysteknologian kansainvälisenä kehittäjänä EPTEK pystyy tarjoamaan asiantuntijuuttaan ja uusia näkökulmia alati muuttuvalla toimintakentällä. Haluamme olla mukana kehittämässä alueellista hyvinvointia parantavia uusia ratkaisuja” toiminnanjohtaja Sami Perälä tiivistää yhdistyksen toimintaa.

Yhdistys sai alkunsa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtajan Jaakko Pihlajamäen ja fyysikko Kari Mäkelän ideasta 1997. Yhdistyksen ensimmäisenä toiminnanjohtajana aloitti tuolloin Kari Mäkelä ja nykyisenä toiminnanjohtajana toimii Sami Perälä. Yhdistyksellä on tällä hetkellä yhdeksän (9) jäsenyhteisöä ja yhdeksän (9) työntekijää.

 

Lisätietoja:

Sami Perälä, toiminnanjohtaja

Gsm 044 3322 270, sami.perala@eptek.fi

www.eptek.fi

www.nordictelemedicinecenter.eu