EPTEK-Uutiskirje 1/2018

BaltCityPrevention

BaltCityPrevention – hanke on saanut visuaalisen ilmeensä. Hankkeen toinen projektitapaaminen järjestetään 27.-28.3. Seinäjoella. Tapaamisen yhteydessä järjestetään hankkeen ensimmäinen pk-yrityksille ja terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu Matchmaking-verkostoitumistapahtuma.

BaltCityPrevention

 


MAMBA

Mamba on myös saanut visuaalisen ilmeensä. Seuraava MAMBA – hankkeen tapaaminen on tulossa 22.-23.3.18 ja paikkana tällä kertaa Joensuu.


Nordic Telemedicine Center

Tapasimme NTC projektipartnereita Uumajassa 24–25.1.2018. Projekti lähenee loppua, 7 kuukautta jäljellä, ja teimme suunnitelmat mitä hankkeessa tapahtuu seuraavaksi. Aloitimme suunnittelemaan hankkeen lopputapahtuman ohjelmaa.

 

 

 


ProVaHealth

ProVaHealth -hankkeen toinen fyysinen partneritapaaminen järjestettiin Gliwicessa, Puolassa 7-8.2.2018. Ohjelmassa oli mm. tutustuminen Living labiin lähellä Katowicea. Vierailu oli hyvin mielenkiintoinen ja sieltä sai hyviä ideoita myös Etelä-Pohjanmaalle suunniteltaviin simulaatioympäristöihin.

EPTEK ry:n Facebook-sivuilla lyhyt video Living Labista: https://www.facebook.com/eptekry/videos/2011537949086950/

 

 

 

 


SoteNavi

Hankkeessa on järjestetty vierailuja alueemme organisaatioihin, sekä kolme työpajaa tämän vuoden puolella. Työpajojen aiheina on ollut mm. mentorointi ja työhyvinvointi, liiketoimintaosaaminen ja osaaminen. Samalla olemme suunnitelleet tulevien työpajojen ohjelmaa ja järjestämistä, sekä hankkeen digitaalisen navigaattorin toteuttamista. Digitaaliseen navigaattoriin kootaan kaikkien työpajojen materiaalit teemoittain kaikkien luettavaksi. Maaliskuussa 21.3. Seinäjoella järjestettävän ”Digitalisaatio ja käytännön näkökulmat” -seminaarin ohjelma on saatu valmiiksi.

Ohjelma löytyy osoitteesta: https://www.eptek.fi/fi/uutiset/sotenavi-hankkeen-digitalisaatio-ja-kaytannon-nakokulmat-seminaari-seinajoella-ke-21-3-18-klo-930-1515/


Taitoja hyvinvointipalveluja tuottaville pk-yrityksille simulaation keinoin

Hankkeessa on järjestetty tähän päivään mennessä 11 simulaatiokoulutusta, jotka on räätälöity mukana olevien yritysten tarpeiden mukaan. Osallistuneille yrityksille on tehty vapaaehtoinen osaamiskartoituskysely, jonka aineistosta on tehty tilastollisen aineiston tuloksia kuvaavaa artikkeli. Artikkeli on hyväksytty julkaistavaksi Clinical Nursing Studies -lehdessä.