Telelääketieteen osaamiskeskuksen avajaiset 21.9.2016

Seinäjoelle avautuu uusi Telelääketieteen osaamiskeskus osana Interreg Botnia-Atlantica -rahoitteista Nordic Telemedicine Center -hanketta. 21.9.2016 järjestetään uuden keskuksen avajaistilaisuus, jonka aikana keskuksen ovet ovat avoinna yleisölle klo 14–18 – lämpimästi tervetuloa! Keskus sijaitsee Mediwestin (Koskenalantie 16) 2. kerroksessa.

Osaamiskeskus koostuu kodinomaisesta tilasta, jossa on mahdollisuus tutustua kotona asumista tukeviin ja helpottaviin huonekaluihin ja laitteisiin. Keskus tarjoaa tietoa kotona asumisen tukiratkaisuista mm. ikäihmisille ja omaishoitajille, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä alan opiskelijoille. Päivän aikana otetaan myös virtuaaliyhteys Uumajaan, johon rakentuu toinen telelääketieteen keskus osana samaa hanketta.

Mukana keskuksen avajaistapahtumassa on myös osaamiskeskuksen kumppani Elisa Oyj esittelemässä Elisa Etämittaus -palvelua. Helppokäyttöisen palvelun avulla potilaat voivat kotonaan tehdä sairauden diagnosointiin tai seurantaan tarvittavia mittauksia niin, että tulokset välitetään automaattisesti suoraan terveydenhuollon ammattilaisille.

Lisätietoa Nordic Telemedicine Center -hankkeesta ja osaamiskeskuksesta hanke-esittelyssä.

Lisätietoa telelääketieteen keskuksesta

Lisätietoja:
EPTEK ry
Sami Perälä, toiminnanjohtaja
puh. +358 44 332 2270
sami.perala@eptek.fi